Halusimme, että momenttiavaimilla työskentely on helpompaa ja käytännöllisempää. Niinpä kehitimme Click-momenttiavaimet.

Yksinkertainen ja ennennäkemättömän yksinkertainen momentin säätö yhdistettynä Weran tyylikkääseen, mutta kestävään ulkoasuun tekee tästä momenttiavaimesta äärimmäisen ideaalin työkalun pulttien ja mutterien kiristämiseen. Kiinteällä räikällä varustetut avaimet sopivat kappaleiden kiristämiseen haluttuun momenttiarvoon, kun taas vaihtopääliitännällä toimivat avaimet sopivat myös liitosten avaamiseen.

Click 1: Momenttiarvon säätäminen

Momenttiarvoa säätäessä avain antaa klikkaavan merkkiäänen, kun momenttiarvon pykälä muuttuu. Lisäksi pykälän vaihtumisen tuntee myös käsissä.

Click 2: Koneiston laukeaminen

Kun määrätty momentti saavutetaan, antaa työkalu klikkaavan merkkiäänen, minkä lisäksi koneiston naksahduksen tuntee myös käsissä.

Käyttömahdollisuus molempiin suuntiin

Kiinteällä räikällä varustetut Click-momenttiavaimet on tarkoitettu käytettäväksi kappaleiden kiristämiseen. Click-momenttiavaimet vaihtopääliitännällä sopivat käytettäväksi niin myötä kuin vastapäivään.

Vahva rakenne, tyylikäs muotoilu

Momenttiavain on suunniteltu kestämään rankempaakin käyttöä. Kiinteä räikkä toimii 45-hampaisella koneistolla. Tyylikäs ergonominen kaksoiskomponenttikahva mahdollistaa miellyttävän työskentelyn.

Laaja valikoima

Click-momenttiavaimia on saatavilla myötä päivän suuntaiseen käyttöön kiinteillä räikkäpäillä (¼”-, ⅜”-, ½”- Ja ¾”-vääntiöt sekä bits-räikkä ¼”-ruuvauskärjille). Lisäksi valikoimassa momenttiavaimet vaihtopääliitännällä (liitännät 9×12 mm sekä 14×18 mm). Avaimia saatavilla momenttialueelle 2,5 Nm – 1000 Nm.

Tarkka momenttiarvo

Momenttiarvon poikkeama maksimissaan 4 %. Sertifikaatti DIN EN ISO 6789-1:2017-07 Momenttiavaimen mukana toimitetaan aina kalibrointitodistus.