Wera on jo vuosikausien ajan ollut ruuvaustyökalujen asiantuntija. Vuonna 2016 kansainvälisillä Kölnin työkalumessuilla Wera esitteli uudet bits-sarjat sekä hylsyt innovatiivisella pitotoiminnolla varustettuna. Uudet tuotteet laajentavat entisestään Zyklop-räikkäperheen tarvikevalikoimaa ja vastaavat näin markkinoiden tarpeeseen.

Varma pito

Jo jonkin aikaa Wera on myynyt bits-kärkiä ja ruuvimeisseleitä pitotoiminnolla varustettuna. Vuonna 2016 tuotekehitystiimi otti vastaan haasteen siirtää tämä sama hyödyllinen ominaisuus myös hylsyihin. Uudet Zyklop-hylsyt sekä bits-sarjat pitotoiminolla todistavat, että he onnistuivat. Ruuvit ja mutterit pysyvät luotettavasti paikallaan riippumatta siitä, minkälaisella kannalla kiinnike on varustettu. Näin päästään helposti käsiksi haastavampiinkin kohteisiin ja mahdollistetaan työskentely myös silloin, kun on mahdotonta pitää toisella kädellä kiinni mutterista tai pultista.

Käsi- ja konekäyttöön

Zyklop-hylsyt soveltuvat yhtälailla niin käsi- kuin konevääntämiseenkin (ei iskeviin koneisiin). Näin vältytään toisen hylsysarjan hankinnalta. Käyttäjä on siis valmis lähes kaikkiin hylsyillä tehtäviin ruuvaustöihin.

Tunnusta väriä

Wera paljastaa värikkäämmän puolensa uusien hylsy- sekä bits-sarjojen yhteydessä. Kaikki uutuudet on varustettu ”Take it Easy – Tool Finder” -järjestelmällä, joka tekee oikean työkalun löytämisestä naurettavan helppoa. Järjestelmä tarkoittaa sitä, että jokainen työkalu on merkattu tiettyä kokoa indikoivalla väriraidalla.

Avainväli on myös merkattu helppolukuisella leimalla. Yhdistettynä värikoodaukseen se tekee työkalun etsinnästä erityisen nopeaa ja vaivatonta.