Maailman paras kiintoavain, joka tekee kaiken. Paremmin.

Kun ryhdyimme suunnittelemaan kiintoavainta, kysyimme itseltämme seuraavat kysymykset: miksi avain pitää aina kääntää ympäri, miksi kiintoavainpää ei ole suorassa suhteessa varteen ja miksi kiintoavainpää voi luiskahtaa pultin kannasta johtaen loukkaantumisiin? Kiintoavainpään täysin uusi muotoilu paljastuikin todelliseksi Jokeriksi. Se toimii myös silloin, kun kaikki muut kortit on jo pelattu. Wera Joker syrjäyttää täysin vanhanaikaiset kiintoavaimet.

1

Käytännöllinen pitotoiminto

Joker-avaimen pitotoiminto tarkoittaa, että pultit ja mutterit voidaan asettaa avaimella kätevästi juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Kierteelle asettaminen käy siis erityisen helposti ja turvallisesti. Näin vältytään myös pulttien sekä muttereiden putoamiselta, eikä aikaa enää kulu hukkaan etsinnöissä.

2

Limit stop – nopeampaan työskentelyyn

Jatkuvaa avaimen uudelleen asettelua, työvaiheen uudelleen aloittamista, vääntövoiman säästelyä, jotta välttyisit loukkaamasta itseäsi? Se oli eilen se. Tänä päivänä Joker-avaimen kiintoavainpään Limit stop -muotoilu estää avainta lipsahtamasta ruuvattavasta kannasta. Joker tekee elämästä huomattavasti helpompaa ja mahdollistaa samalla paljon suuremman voiman käyttämisen väännettäessä pulttia tai mutteria.

3

Turvallisempi anti-slip ominaisuuden ansiosta

Joker-avaimen kekseliäs kaksoiskuusiomuotoilu mahdollistaa kiintoavainpään täydellisen istuvuuden mihin tahansa kantaan. Karkaistu, vaihdettava metallilevy Jokerin kidassa suorastaan puree kiinni pulttiin erikoiskovilla hampaillaan. Kumpikin ominaisuus suojelee käyttäjää epämiellyttävältä lipsumiselta myös kovempaa voimaa käytettäessä.

4

Erittäin pieni palautuskulma

Vähemmän voi olla enemmän. Erityisesti silloin, kun puhutaan todella ahtaista väleistä joissa perinteisellä 60 asteen palautuskulmalla varustetulla kiintoavaimella joudutaan kääntämään ja vääntämään lukemattomia kertoja, jotta työ saadaan tehtyä. 60 asteen sijaan Jokerin palautuskulma on ainoastaan 30 astetta, kiitos sen kaksoiskuusiomuotoilun. Pieni palautuskulma yhdistettynä suoraan kiintoavainpäähän tarkoittaa, että kaikenlainen avaimen kääntely ympäri on nyt historiaa.

5

Monipuoliset kiintoavainsarjat

Joker-kiintolenkit löytyvät irtonaisina, mutta totta kai myös monipuolisina kiintolenkkisarjoina. Erilaisia settejä on saatavilla kompakteista 4-osaisista sarjoista aina laajoihin 11-osaisiin räikkälenkkisarjoihin. Kaikki Joker-sarjat toimitetaan kätevässä kangaslaukussa.