Weran kuusiokolo- sekä torxruuveille tarkoitetut L-avaimet eivät ole mitä tahansa työkaluja. Useat huippuominaisuudet tekevät niistä maailman parhaita L-avaimia. Miksi?

Ainutlaatuinen Holding Function -pitotoiminto:

Holding Function -pitotoiminto helpottaa työskentelyä pitämällä ruuvin tai pultin tukevasti kiinni avaimessa. Ihanteellinen ahtaissa kohteissa, kun ruuvi ei saa tippua.

Kuusiokoloavaimien HEX-PLUS -profiili: Weran kehittämä HEX-PLUS muotoilu avaimen päässä jakaa vääntövoiman tasaisemmin. Tarvitset ruuvaamiseen vähemmän voimaa, sekä vältyt ruuvinkantojen pyöristymiseltä.

”Take it easy Toolfinder” -värikoodaus:

Oikean kokoisen avaimen löytämistä helpottava värikoodaus nopeuttaa työskentelyäsi. Älä tuhlaa aikaa oikean avaimen etsimiseen.

Laaja valikoima:

Weran L-avaimista löydät ratkaisun joka lähtöön. L-avaimet ovat saatavilla sekä kuusiokolo- että torx-ruuveille. Kuusiokoloavaimien valikoima tarjoaa luonnollisesti niin tuuma- kuin millikoot. Lisäksi avaimia on saatavilla eri pituisina, mikä mahdollistaa oikean työkalun löytymisen erilaisiin olosuhteisiin ja tilanteisiin. L-avaimia on saatavilla myös erikoiskäsitellystä ruostumattomasta terkäksestä valmistettuna herkemmille teollisuuden aloille. Silloin, kun on tärkeää, että työkalusta tai ruuvinkannasta ei saa jäädä työskentely-ympäristöön metallijäämiä, on ruostumattomasta teräksestä tehty avain oikea ratkaisu. L-avaimet myydään kätevissä sarjoissa tai yksittäisinä avaimina.