Esittelyssä Laura Price – Tool Rebel -kuningatar

Tool Rebel – teemamme on ilmiö, joka vaikuttaa monin eri tavoin Weran jatkuvasti kasvavaan kannattajakuntaan. Vaikutukset eivät suinkaan näy ainoastaan meissä, Weran omassa tiimissä, vaan myös teissä, Weran käyttäjissä ja jälleenmyyjissä. Haluammekin esitellä teille Laura Pricen Ossettin kaupungista Iso-Britannian West Yorkshiresta.

Taustatietona kerrottakoon, että keväällä 2015 Weran Britannian maayhtiö aloitti yhteistyön uuden jälleenmyyjän, The James Hargreaves Groupin kanssa. Alkuun asetimme näytille viiteen eri myymälään Weran oman innovaatio-tornin. Onnistuneen aloituksen jälkeen käynnistimme yhteistyön ketjun muidenkin liikkeiden kanssa ja nykyisin Wera on edustettuna jopa 50:ssä ketjun myymälässä.

Jokaisen näytteillepanon yhteydessä tarjoamme myyjäliikkeelle koulutuksen, jotta myyjät saavat tuotteistamme ja niiden laadusta sekä brändistämme mahdollisimman kattavan perehdytyksen.

Heinäkuussa 2015 Wera-tiimimme suuntasi Ossettin myymälään asettamaan näytille heidän omaa innovaatio-torniaan. Lisäksi päämääränämme oli muovata paikallisesta myyntitiimistä, Gavista, Martinista, Garysta ja Laurasta oikeita Tool Rebeleitä!

Pian koko Ossettin myyntitiimi oli saanut perehdytyksen tuotteisiimme ja huomasimme, että he ihastuivat Weran ideologiaan sekä brändiin ja tavaraa myytiin solkenaan! Menestyksekkään päivän päätteeksi halusimme ottaa edustavat kuvat sosiaaliseen mediaan. Mukanamme oli Weran leikkisiä siirtotatuointeja ja niinpä tatuoimme koko porukan valokuvaa varten.

Tässä vaiheessa pääsemme itse asiaan ja tarina muuttuu mielenkiintoiseksi. Laura osoittautui jo ennestään suureksi tatuointien ystäväksi. Saatuaan iholleen Weran siirtotatuoinnin, hän ilmoitti kaikkien yllätykseksi uskomattoman ajatuksen. Mitä, jos hän ottaisi itselleen samanlaisen oikean tatuoinnin?

Ajattelimme, että hän vitsailee, eikä missään nimessä voi olla tosissaan. Pian meille kuitenkin selvisi, ettei kyseessä olekaan harmiton vitsailu. Selitimme Lauralle, ettemme voi ottaa vastuuta siitä, mikäli hän päättäisi oikeasti tatuoida ihoonsa Weran Tool Rebel – logon. Emme voineet myöskään suoranaisesti kannustaa häntä suunnitelmissaan, vaikka idea hauska olikin. Perusteluistamme huolimatta Laura halusi sinnikkäästi toteuttaa ajatuksensa. Emme tosin edelleenkään uskoneet hänen olevan tosissaan. Vielä seuraavana päivänä, kun saimme Lauralta viestin, että hän on tatuointiliikkeessä valmiina ikuistamaan kuvan iholleen, olimme varmoja, että hän vitsailee. Vai vitsaileeko!?

Pian vastaanotimme oheiset kuvat. Lienee turhaa sanoa, että me Weralla olimme ällikällä lyötyjä, mutta samalla tunsimme suurta kunnioitusta ja tyytyväisyyttä siitä, miten innoissaan myös muut voivat Tool Rebel – teemastamme olla!

Se on meille arkipäivää, että saavumme jälleenmyyjän luokse, asetamme tuotteet näytille ja perehdytämme myyjät tuotteisiimme. Mutta se, että myyjätiimin jäsen on tuotteestamme ja brändistämme niin innoissaan, että tatuoi logomme jalkaansa, on jotain täysin ainutlaatuista. Tämä tarina osoittaa sen, mitä todella tarkoittaa, kun puhumme Tool Rebel – ilmiöstä.

Vieläkään emme voi varsinaisesti seistä näin radikaalin toimenpiteen takana, mutta siitä huolimatta olemme Lauran omistautuneisuudesta erittäin vaikuttuneita ja osoitamme hänelle suurta kunnioitusta.