Cookie Settings

Take it easy Tool finder – järjestelmä

Weran Take it easy tool Finder – järjestelmän avulla löydät oikean työkalun helposti ja ennen kaikkea nopeasti. Värikoodattu systeemi kertoo yhdellä vilkaisulla, mikä työkalu ja mikä koko on kyseessä. Take it easy tool finder on saatavilla useisiin eri työkaluihin käsittäen monet erilaiset ruuvikannat. Laajentaessasi työkalupakkisi sisältöä Wera-tuoteperheellä Tool Finder – järjestelmää hyödyntäen ovat oikeat työkalut jatkossa aina helposti löydettävissä. Käytitpä sitten bits-kärkiä, hylsyjä tai vaikkapa Joker-räikkää halutut työvälineet löytyvät kätevästi.

Bits-kärjet ja ruuvimeisselit

Bits-kärjet on varustettu värillisellä ”hihalla”, johon on merkattu kärjen koko. Hihan väri kertoo kärjen profiilin, eli minkälaiselle ruuville se on tarkoitettu. Ruuvimeisseleissä kahvan yläosaan on merkattu kärjen koko ja merkinnän väri kertoo, mille ruuvikannalle työkalu on tarkoitettu.

L-avaimet

Weran Multicolour L-avaimien väri kertoo kätevästi avaimen koon. Työskentelyä helpottaa yhtenäinen värikoodaus. Esimerkiksi torx-ruuveille tarkoitetut L-avaimet on värikoodattu samalla tavoin kuin torx-hylsyt

Joker-räikkä

Oikeankokoisen Joker-avaimen löydät helposti värikoodauksen avulla. L-avaimien tapaan Joker-räikässä käytetään samaa värikoodausta kuin kuusiokolohylsyissä.

Zyklop-hylsyt

Värillinen raita kertoo hylsyn koon ja minkälaiselle ruuville se on tarkoitettu. Hylsyavaimen koko on ilmoitettu myös isoin ja selkein numeroin.