Mikä ihmeen Tool Rebel?

Termi Tool Rebel tulee latinan kielen sanasta Rebellis rebellious.

Käsite sai alkunsa, kun Wera kysyi asiakkailtaan, mitä nämä tuumivat yhtiöstä ja sen brändistä.

Moni kuvaili Weran tiimiläisiä työkalumaailman kapinallisiksi, koska Weralla tehdään rohkeasti uusia innovaatioita ruuvaustyökalujen uudistamiseksi sekä ratkaistaan ennakkoluulottomasti ongelmia, joita on pidetty mahdottomina.

Weran tiimiläisten kesken vallitsi myös uhmakas Rock and roll – henkisyys, mikä johti Tool Rebels – jengin syntymiseen.

Keitä Tool Rebelit sitten ovat?

Tool Rebel on voimakastahtoinen ja sisukas ammattilainen, joka jatkuvasti etsii intohimoisesti uusia ja usein kapinallisia keinoja parempien työkalujen kehittämiseksi.

Tool Rebel ei pelkää haasteita ja uskaltaa kyseenalaistaa vallitsevat olosuhteet. Työkalubisneksen kapinalliset haluavat tehdä elämästä helpompaa, turvallisempaa ja ennen kaikkea riemuntäyteistä.

Tool Rebel – ilmiö ei suinkaan ole jäänyt weran tehtaan muurien sisäpuolelle. Työkalukuume on menestyksekkäästi levinnyt ympäri maailmaa. Weran asiakkaat ja loppukäyttäjät ovat yksitellen kääntyneet jengin jäseniksi.

Innostuneisuus ei ole levinnyt pelkästään jälleenmyyjien tai työkalujen käyttäjien joukkoon, vaan kaikenlaiset ihmiset ovat kukin vuorollaan saaneet Tool Rebel – kärpäsen pureman. Huuma jatkaa kasvuaan, eikä loppua ole näkyvissä.

Mutta suurin kysymys kuuluukin: Oletko sinä Tool Rebel?