Wera lanseerasi viime keväänä vinon pinon uusia hylsysarjoja, jotka laajentavat entisestään hylsyjen kattavaa valikoimaa. Uudet sarjat toimitetaan äärimmäisen kätevissä tekstiilivöissä ja sarjat sisältävät monia huippuominaisuuksia, joita ei välttämättä heti päälle päin huomaisi. Tutustu uusien hylsysarjojen monipuolisiin ominaisuuksiin!

Käytännöllinen tekstiilivyö

Kiinnityslenkin ja -renkaan avulla tekstiilivyö on helppo ripustaa esimerkiksi autotallin seinälle tai vaikkapa työkaluvaunuun. Tekstiilivyön pohja on varustettu tarrapinnalla, minkä ansiosta se on helppo lisätä osaksi Wera2Go-kuljetusjärjestelmän tuotteita. Vyö on valmistettu vahvasta ja kestävästä kankaasta, joka kestää hyvin rankemmissakin olosuhteissa. Hylsyt pysyvät helposti vyössä kiinni ns. ”Twist and lock” -kiinnityksen avulla. Jokaiselle hylsylle on oma paikkansa, johon hylsy lukittuu kiertämällä. Näin hylsyt eivät pääse matkan varrella putoilemaan tai katoamaan.

Wera2Go hylsysarja Wera hylsysarja tekstiilivyössä

 

 

 

 

Monipuolinen valikoima

Hylsysarjojen valikoimasta löytyy tavallisten hylsyjen lisäksi hylsyt myös Torx- sekä kuusiokoloruuvikannoille. Valikoima tarjoaa hylsysarjat 1/4-, 3/8- sekä 1/2-vääntiöille. Hylsysarjoja on myös mahdollista rakennella itse, sillä tekstiilivyöt ovat saatavilla myös erikseen. Weran laaja hylsyvalikoima tarjoaa laajasti erilaisia vaihtoehtoja eri pituisina niin milli- kuin tuumakokoinakin. Mikäli valmis sarja ei miellytä, on mieluinen sarja helppo koota itse. Weran kaikki hylsyt soveltuvat luonnolliseti käsikäyttöön, mutta myös konekäyttöön ilman iskua.

wera hylsysarjat

Holding_fuctionHolding_fuction_kuusiokoloHolding_fuction_torx ”Holding Function” -toiminto 

Kaikki sarjat ovat saatavilla Weran ”Holding ”Fuction” -pitotoiminnolla. ”Holding Fuction” on innovatiivinen pitotoiminto, jolla pultit, ruuvit ja mutterit pysyvät varmasti kiinni työkalussa. Hylsyavaimen ainutlaatuinen profiili mahdollistaa tiukan purennan ruuvin kantaan, jolloin ruuvi pysyy paikallaan, eikä pääse putoilemaan minne sattuu. Ruuvi on helppo asettaa haluttuun paikkaan suoraan työkaluun kiinnitettynä. Säästät aikaa ja vaivaa.

”Take it easy Toolfinder” -värikoodaus

Kaikki Weran hylsyt on värikoodattu ”Take it easy Toolfinder”-järjestelmän mukaan. Hylsyssä oleva värikoodi kertoo yhdellä vilkaisulla, minkälaiselle pultille työkalu sopii ja mikä koko on kyseessä. Käytettäessä muita Wera-tuoteperheen työkaluja, muuttuu oikean työkalun löytyminen ennen näkemättömän helpoksi, kun värikoodi kertoo, minkä työkalun kulloinkin tarvitset. ”Take it Easy Toolfinder” -värikoodaus löytyy myös mm. Weran L-avaimista sekä Joker-kiintoavaimista.

Take it easy Tool FinderWera take it easy toTake_it_easy_tool_finder_hexTake_it_easy_tool_finder_torx

 

 

 

Kätevä mutterin poistotyökalu

Hylsysarjojen mukana toimitetaan myös kätevä muovista valmistettu mutterin poistotyökalu. Mikäli käy niin ikävästi, että mutteri jumittuu hylsyyn, saadaan se kätevästi irti poistotyökalun avaulla. Mutterin poistaja on saatavilla myös erikseen.

Wera_mutterin_poistotyökalu