Weran ruuvimeisselit ovat vuosikymmenien saatossa saavuttaneet kerrassaan ikonisen aseman. Weran omintakeinen muotoilu sekä korkea laatu ovat tehneet Weran ruuvaustyökaluista käyttäjien suosikkeja. Weran ruuvimeisselit tunnetaan ennen kaikkea designistaan ja ikonisesta Kraftform-kahvasta, mutta niissä on myös muita useita pieniä yksityiskohtia ja ominaisuuksia, jotka tekevät niistä äärimmäisen hyviä ruuvimeisseleitä.

Ergonominen muotoilu

Weran Kraftform-kahva ei ole ainoastaan hyvän näköinen, vaan se on myös ergonominen ja sen myötä turvallisempi. Kahva istuu täydellisesti käteen, jolloin työkaluun saadaan kohdistettua kovaa vääntöä. Hyvän otteen ansiosta työkalu pysyy hyppysissä, mikä ehkäisee myös tapaturmia. Pehmeät kumipinnoitteet edesauttavat saamaan työkaluun hyvän otteen ja tuntuman.

Kulmikas ”Anti Roll-Off” -muotoilu

Kulmikas profiili estää ruuvimeisseleiden pyörimisen pitkin poikin. Työkalun voi huoletta laskea kaltevalle tasolle ilman pelkoa siitä, että työkalu lähtee vierimään pitkin lattioita. Säästyt turhalta työkalujen etsimiseltä, kun tavarat pysyvät siellä mihin kuuluvatkin. Näin aikaa jää enemmän itse työntekoon.

Lasertip- ja Blackpoint -karkaisu

Nimensä mukaisesti Lasertip-tarkoittaa työkalun kärkeen tehtyä hyvin tarkkaa Laser-uritusta. Ainutlaatuisen karkaisun ansiosta ruuvimeisseli puree tiukasti kiinni ruuvikantaan, mikä ehkäisee ruuvikantojen pyöristymistä sekä työkalun lipumista pois paikaltaan. Weran ruuvimeisseleillä saa ruuvista hyvän otteen, vaikka ruuvikanta olisi valmiiksi kulunut tai pyöristynyt. Karkaistu profiili vahvistaa ruuvikantaan saatvaa kontaktia, minkä vuoksi ruuvaamiseen tarvitaan vähemmän voimaa. Ruuvaaminen on mukavampaa ja turvallisempaa.  Ruuvimeisselityypistä riippuen työkalu on varustettu joko Lasertip- tai Blackpoint-profiililla. Blackpoint-kärki kestää myös lyöntejä ja se löytyykin Weran iskettävistä ruuvimeisseleistä. 

 

Iskunkestävät tiikeritaltat

932_ruuvimeisseli

Iskettävät ”tiikeritaltat” on varustettu kestävällä metallisella iskupäällä. Iskupään ansiosta työkaluun voi kohdistaa voimakkaitakin lyöntejä. Kahvan sisällä oleva pieni iskuri vaimentaa tärinää käsissä sekä tehostaa iskun voimaa ruuvauskärjessä. Tiikeritaltta on oikea ratkaisu aggressiivisempiin olosuhteisiin esimerkiksi silloin, kun ruuvaria käytetään purkuhommiin. Työkalu kestää pidempään, eivätkä iskut kimpoile käsille.

Koko kahvan läpimitalta kulkeva terä

Lyötävissä ruuvimeisseleissä kuusikulmainen teräosa jatkuu mitaltaan koko kahvan läpi ja sopii näin raskaimpaankin työskentelyyn. Teräosa on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja kestää voimakkaatkin vasaraniskut. Metallisen iskupään ja teräosan välissä oleva iskuri välittää lyöntivoiman tehokkaasti työkalun kärkeen asti. Laadukas ja pitkä teräosa takaa sen, että ruuvarille voi antaa kunnon iskuja ilman pelkoa terän katkeamisesta.

Kuusikulmainen sovitin kovempaan vääntöön

Toisinaan ruuvit ovat jämähtäneet paikalleen ja istuvat erittäin tiukassa. Silloin ruuvimeisseliin tarvitaan rutkasti vääntövoimaa. Weran tiikeritaltat on varustettu kuusikulmaisella työkalusovittimella ruuvauskahvan alapuolella. Sovittimen avulla kiintoavaimella saa ruuvarista hyvän otteen ja näin vääntämiseen saadaan lisää voimaa. 

 

Ruostumattomat Kraftform Stainless -ruuvimeisselit

Wera_kraftform_stainless

Weran ruostumattomat työkalut on kehitetty herkille teollisuuden aloille, joissa on tärkeää, että materiaalit eivät pääse ruostumaan. Vaikka käytettävät materiaalit olisivat valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ruostumista tapahtuu kuitenkin silloin tällöin. Useimmiten tämä johtuu siitä, että työskentelyvaiheessa ei ole käytetty ruostumattomia työkaluja. Tavalliset ruuvimeisselit jättävät aina jälkeensä ruuvikantaan pienenpieniä metallijäämiä. Ajan mittaan nämä pienet metallihiput alkavat ruostua. Niinpä onkin erityisen tärkeää, että ruostumisen ehkäisemiseksi käytetään oikeanlaista materiaalia, ruostumattomia ruuveja sekä ruostumattomia työkaluja. Weran Kraftform Stainless -työkalut täyttävät herkimpien teollisuuden alojen vaatimukset.

Ainutlaatuinen valmistusmenetelmä

Valmistusvaiheessa Weran Kraftform Stainless -työkaluille suoritetaan ainutlaatuinen tyhjiöjäädytys. Tämä menetelmä takaa työkalun materiaalin kovettumisen sekä pitkäkestoisuuden. Jäädytysmenetelmä kovettaa työkalun niin, että työkalusta ei pääse irtomanaan metallijäämiä kovassakaan väännössä. Kraftform Stainless -työkalut sopivat kaikille teollisuuden aloille. 

Eristetyt VDE-ruuvimeisselit

WERA_VDE_ruuvimeisseli

Työturvallisuus on Weralle tärkeää, minkä vuoksi VDE-työkalujen laadunvalvontaan on erityisesti panostettu. Weran VDE-ruuvimeisselit on eristetty 1000 volttiin asti. Ruuvimeisselien eristys testataan 10 000 voltilla, mikä takaa että eristyksen laatu on varmasti huippuluokkaa. Lisäksi työkalujen materiaalien kestävyys testataan – 40 °C asteen lämpötilassa, jolla varmistetaan materiaalien kestävyys myös äärimmäisissä olosuhteissa. 

WERA_Kraftform_VDE

Laaja valikoima

Weran ruuvimeisselit ovat saatavilla sekä yksittäin että monipuolisissa sarjoissa erilaisilla variaatioilla.

Wera_ruuvimeisselisarjat

”Take it Easy” Tool Finder -merkintä

Tuttuun Wera-tyyliin kaikki Weran ruuvimeisselit iskunkestäviä tiikeritalttoja lukuunottamatta on varustettu ”Take it Easy” Tool Finder -merkinnällä työkalun päässä. Värikoodattu kokomerkintä kertoo nopeasti, minkälaiselle ruuville työkalu on tarkoitettu.

Wera_take_it_easy_tool_finder